Ir al contenido
CIFP
O Centro
Historia
Onde Estamos
Dependencias
Aula tecnolóxica
Organigrama
Taboleiro de secretaría
Actividades
Memorial Fraga do Eume
Curso 23-24
Curso 21/22
Igualdade
Guias (Alumnado, Profesorado)
Plans (P. Dixital, P. Autoprotección…)
Guía do Alumnado
Planos, localización e acceso, portas de acceso diferenciadas
Organigrama Funcional
Información COVID
Política de Calidade
Normas da Organización e funcionamento (NOF)
Servizos do Centro: Biblioteca, Comedor
Calendario Escolar, Horario
Programacións
Uniformes: Equipo básico, obrigas do alumnado
Información: Validacións e Exencións, Faltas, Baixa, Traslado e Renuncia
Formación en Centros de Traballo
Bolsas, Emprego, Programas Europeos e Emprendemento
Suplementos Europass aos Títulos de FP
Recursos Informativos
Normas en caso de evacuación
Os nosos ciclos
Oferta Educativa 23-24
Admisión e matrícula
FP Dual
Formación Regrada
Formación a Distancia
Aula Virtual
Probas
AFD
Acreditación de Competencias Profesionais
Programas Internacionais
Inicio
Alumnado
Profesorado
Experiencias Erasmus+
FCT (Empresas)
Hostalería e Turismo
Industrias Alimentarias
Emprego
Bolsa de Emprego
Emprendemento, Viveiro de Empresas
Boletín de Ofertas de Emprego Público e Probas de Capacitación Profesional
EURES Rede Europea para a busca de Emprego
Inserción Laboral
Orientación (DIOP)
Xestión de Calidade
Banco de recursos
Xestión profesorado
CIFP
Main Menu
Cargando vista.
No hay eventos programados.
No hay eventos programados.
Navegación de búsqueda y vistas de Eventos
Buscar
Introduce la palabra clave. Busca Eventos para la palabra clave.
Buscar Eventos
Navegación de vistas de Evento
Lista
Lista
Mes
Hoy
Próximamente
Próximamente
Seleccionar fecha.
Eventos
anterior(es)
Hoy
Eventos
siguiente(s)
Suscribirse al calendario
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Exportar archivo .ics
Exportar archivo .ics de Outlook
Acreditación de Competencias Profesionais
Actividades
Alternar menú
Curso 21/22
Curso 23-24
Memorial Fraga do Eume
Admisión e matrícula
AFD
Alumnado
Aula tecnolóxica
Aula Virtual
Banco de recursos
Boletín de Ofertas de Emprego Público e Probas de Capacitación Profesional
Bolsa de Emprego
Bolsas, Emprego, Programas Europeos e Emprendemento
Calendario Escolar, Horario
CM Cociña e Gastronomia
CM Cociña e Gastronomia
CM Servizos en restauración
CS Dirección de Cociña
Dependencias
Emprego
Emprendemento, Viveiro de Empresas
EURES Rede Europea para a busca de Emprego
Experiencias Erasmus+
FCT (Empresas)
Formación a Distancia
Formación en Centros de Traballo
Formación Regrada
FP Dual
Guía do Alumnado
Guias (Alumnado, Profesorado)
Historia
Hostalería e Turismo
Igualdade
Industrias Alimentarias
Información COVID
Información: Validacións e Exencións, Faltas, Baixa, Traslado e Renuncia
Inicio
Inicio
Inserción Laboral
Normas da Organización e funcionamento (NOF)
Normas en caso de evacuación
Novas
O Centro
Oferta Educativa 23-24
Onde Estamos
Organigrama
Organigrama Funcional
Orientación (DIOP)
Os nosos ciclos
Planos, localización e acceso, portas de acceso diferenciadas
Plans (P. Dixital, P. Autoprotección…)
Política de Calidade
Probas
Profesorado
Programacións
Programas Internacionais
Recursos Informativos
Servizos do Centro: Biblioteca, Comedor
Suplementos Europass aos Títulos de FP
Taboleiro de secretaría
Uniformes: Equipo básico, obrigas do alumnado
Xestión de Calidade
Xestión profesorado